Semester break :)


Dear open diary ,

                Long time no see you ha ? *broken :) ekceli wa manyak malas menaip maaa . Bukan malas tapi dah betingkek-tingkek assignment , exercise eden nak buek . Acano eden nak ngadap ekau . Maaf laa yo , eden tak bermaksud nak lupokan ekau di sini . Harapnyo ekau faham situasi eden sebagai pelajar cemerlang aka Future MOPA and COPA to be ni *impian . Aminnnnnnnnnnnnnnn .


Lawakan ? tamaw jealous okay :3

                And now eden da freedom , semester break la katokan . Eden punyo break sebulan , macam budak sekolah . Lamo kan  ? kaw hado :3 Masok hari ni dah sominggu eden dokek rumah , membosarkan porot and memboroikan pipi eden . Eden sobananyo bosan yang amat sangat dok umah ni . Yola tado nak buek apo . Bosan mak aih !

                22 November , eden dongan ibu eden punyo birthday . Hehe eden tado duet nak bolikan ibu kek Secret Recipe tapi yang eden mampu boli kek keju meleleh jo . Itu pun dah kiro beruntong eden boli , kalau tak makan angina yola . Eh mengkome semua ni tak moh bagi eden hadiah ko ? hahaha :b and thanks sapo sapo yang ado wish eden hari tu . Eden toharu sangek sangek .


Sodap kan ? omnomnomnom :D


                Sampai sini yo eden ado ideo nak menaip , esok esok eden smbong lagi . If eden gajen laa kan ? btw I am so sorry kepada orang nogori sobab salah gunokan ekau punyo bahaso :) tapo ni first try kan .


Sikit sikit , lama-lama jadi bukit
                   Eh eh eh korang korang korang semuo , eden ado buek INSTAGRAM , baru buek . Al-maklomlaaa baru belajor gune INSTA . Apo kato mengkome semue FOLLOW eden , amacam ade beran ? hahaha . Follow laa ye if rase-rase nak follow :) Disini , eden ado sortokan INSTA and gambar gambar eden yang agak hodoh untuk tatapan kome .


ZIGHAA
xoxo


THANKS FOR READ :) ILOVEYOU

1 comment:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete