Hati seorang wanita
SENSITIF :
*       Bukan bermaksud suka merajuk tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian

CEREWET :
*       Bukan bermaksud FUSSY tak tentu hala , kadang ingin lelaki mengikut kata-katanya sekali sekala

HALUS :
*       Ibarat sehelai sutera , cantik , mulus , lembut dan mudah koyak . Walaupun seseorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab kesalahan , biasanya wanita akan ingat kesalahan tersebut untuk disimpan jadi pengajaran . Bukan DENDAM !

IKHLAS :
*       Ikhlas seorang wanita tak perlu diragui

KORBAN :
*       Wanita sanggup berkorban apa sahaja untuk seseorang yang amat disayangi , termasuk ibu bapa , anak-anak dan suami . Wanita amat TABAH .

PRIHATIN :
*       Sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam .

MANJA :
*       Walaupun dia adalah seorang wanita yang pandai , naluri seorang wanita masih lagi tetap seorang wanita . Suka bermanja kepada insan yang bernama lelaki iaitu suami .

EGO :
*       Wanita yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi egonya apabila bersemuka dengan yang dicintai

CINTA :
*       Cinta pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus .

SEKS :
*       Seks bukanlah segala-galanya buat wanita kerana wanita diciptakan dengan 9 nafsu dan 1 akal . Nafsu yang banyak dan tidak tertumpu kepada 1 sahaja . Lelaki pula dijadikan dengan 1 nafsu dan 9 akal . 

Fungsi lelaki adalah membimbing wanita bukan menghanyutkannya . 

Peranan lelaki dalam kehidupan wanita adalah sebagai pelindung dan bukan sebagai pemusnah . Wanita diciptakan oleh Allah SWT dari tulang rusuk kiri dan untuk dipeluk dan dimanja , bukan untuk dikasari .

Perempuan selalu menjaga hati orang yang dia sayang sehingga hati sendiri terseksa , inilah pengorbanan perempuan yang lelaki tak pernah sedar :)
THANKS FOR READ :) ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment